Likeingatlan 06-30/700-8006
Likeingatlan

Budapest

08-18                            

Bemutatkozás

LIKEINGATLAN BEMUTATKOZÁS

A Likeingatlan Kft. tulajdonosa olyan kiemelt szolgáltatásokat ajánl, és biztosít ügyfelei részére elkötelezett munkatársain keresztül, amelyben mindenki megkapja a személyre szabott kiszolgálást, legyen szó ingatlan eladásról, vételről, vagy bérlésről, akár teljes körű banki és pénzügyi szolgáltatással egybekötve. pl.: állami támogatás (CSOK), lakástakarék pénztár, stb.

2017-ben Nagy József tulajdonos, építészmérnök, okleveles ingatlanszakértő, azzal a céllal alapította irodáját, hogy a piac számára egyedi, emberközpontú céget hozzon létre, ahol a legfontosabb az ember maga, legyen akár laikus vagy jártas a témában!

Hivatásunknak tekintjük, hogy minden ügyfelünknek kiemelt figyelmet biztosítsunk, a kapcsolat felvételtől kezdődően, az adás-vétel koordinálásán át, egészen az ingatlan birtokba vételéig, vagy akár, igény esetén, a kivitelezés-átalakítás teljes körű lebonyolításáig!

Gyorsan és szakszerűen lebonyolítható adásvételi megbízásokhoz kérésre ügyvédet és földhivatali ügyintézést is biztosítunk!

Rendkívül nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal ügyfeleink akár online is felvehetik a kapcsolatot, valamint kollégáink az egyedi igényekre is kínálnak megoldást.

Amivel többet nyújtunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásaink közé tartozik az is, hogy amennyiben ingatlanát szeretné ki – illetve átalakítani saját igényeinek megfelelően, több profi csapattal együtt dolgozva, látványtervek segítségével, megálmodjuk Önnel közösen az otthonát és segítünk a megfelelő kivitelezőt megtalálni, valamint igény esetén koordináljuk is a kivitelezést.

Cégünk profilja közé tartozik a ma már elengedhetetlen energetikai tanúsítvány elkészítése is.

Valamint kiemelnénk, hogy kapcsolatainknak köszönhetően, szinte az egész országot lefedő ingatlan adatbázissal dolgozunk, amely kiváló megoldás a keresőknek és eladóknak egyaránt.

Ügyfeleink bizalmát megköszönve, az értékbecslés díját elengedjük azon ügyfeleink részére, akik megbízást kötnek cégünkkel.

Sikerdíjunk kizárólag abban az esetben illeti meg cégünket, ha az adás-vétel megvalósul!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy József
Ügyvezető

 

Call Now Button